post

Rászoruló családnak vitt a rendőrség a polgárőrséggel közösen tűzifát

Összefogás

A rendőröknek feltűnt, hogy nem füstöl a kémény. Egy Sárospatak melletti tanyán élő, rászoruló családnak vitt a rendőrség a polgárőrséggel közösen tűzifát.

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei a helyi polgárőrséggel együttműködve 2017. január 7-én a délelőtti órákban közös szolgálatot teljesítettek a városhoz közeli tanyavilágban. Járőrözés közben a hideg idő ellenére egy füstmentes kéményre lettek figyelmesek a rendőrök. A helyi polgárőrséggel összefogtak és tűzifát vittek a készletükből kifogyott családnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

post

A Magyar Labdarúgó Szövetség támogatása a Sárospataki Polgárőr Egyesület részére

A Magyar Labdarúgó Szövetség és az Országos Polgárőr Szövetség között létrejött támogatási megállapodás alapján 100 000 Ft vissza nem térítendő támogatást biztosított a Sárospataki Polgárőr Egyesület részére.

A helyi labdarúgó egyesület valamint a helyi polgárőrség vezetője az együttműködési megállapodás keretében megfelelő programot dolgozott ki a mérkőzéseken a közrend és közbiztonság fenntartásához szükséges jogszabályok által előírt feladatok szakszerű végrehajtásához, a kulturált szurkolási feltételek megteremtéséhez.

Az együttműködés részeként biztosítják a labdarúgó rendezvények és a közterületek rendjének fenntartásához szükséges polgárőröket. A polgárőrök a labdarúgó mérkőzéseken kulturált megjelenésükkel és szaktudásukkal méltóan képviselik a polgárőr egyesületüket.

Forrás: Sárospatak weboldala